29 d’octubre de 2020 29/10/20

Detingut a Castelló un home buscat a Alemanya per robatori organitzat

Detingut a Castelló un home buscat a Alemanya per robatori organitzat - (foto 1)
  • El detingut, tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció i lliurament, per a complir 10 anys de presó per robatori

La Policia Nacional ha detingut a dues persones a la Ciutat de la Justícia de Castelló, una d'elles per estar sent buscada per l'Alemanya, per a complir 10 anys de presó per robatori i tots dos per un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat, en intentar impedir la detenció, colpejant als policies.

Sobre les dues de la vesprada, en els Jutjats de Castelló, els agents detectaven la presència d'un home de 34 anys d'edat, sobre qui pesava una Ordre Europea de Detenció i Lliurament. Els agents el van informar del fet i el motiu pel qual anava a ser detingut, per la qual cosa va intentar fugir, sent retingut pels agents, que li van indicar que cessara la seua actitud i col·laborara.

En aqueix moment, va colpejar a un dels policies, comentant un forcejament, en el qual un altre jove de 23 anys que li acompanyava, va començar també a colpejar als agents, sent necessari suport de personal policial que es trobava en els Jutjats per a ser detinguts, resultant ferits de caràcter lleu, tres policies. Finalment, van ser traslladats a dependències policials, per a ser posats a la disposició de l'autoritat judicial competent en cada cas.

Pujar