29 de març de 2020 29/3/20

Vox demana a l'UJI que expulse al grup feminista que va pintar a Santiago Abascal amb un tir en el front

Vox demana a l'UJI que expulse al grup feminista que va pintar a Santiago Abascal amb un tir en el front - (foto 1)
  • "Des de VOX exigim a l'UJI que expulse de la universitat a aquests grups totalitaris i violents" apunten des del grup en Les Corts

MÉS FOTOS
Vox demana a l'UJI que expulse al grup feminista que va pintar a Santiago Abascal amb un tir en el front - (foto 2)

Llanos Massó, portaveu adjunt del Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana, ha presentat la següent pregunta al ple: "En la pàgina web de la Universitat Jaume I de Castelló, apareixen diverses referències al grup 'Subversives, Assemblea feminista de l'UJI' . Quina relació té en l'actualitat la universitat amb aquest grup?".

Per a la diputada "És necessari que l'UJI ens aclarisca si continua tenint algun tipus de relació amb l'organització 'Subversives, Assemblea Feminista de la Universitat Jaume I' ja que aquest grup és el que va signar les pintades aparegudes a Castelló amb la imatge de Santiago Abascal amb un tir en el front i que a conseqüència d'una denúncia de VOX han sigut cridades a declarar al jutjat.

Per a VOX és intolerable que en una universitat pública tinga cabuda aquest tipus d'associacions i que espais que han de ser dedicats en saber, a la cultura, a la ciència, i sobretot a la llibertat, siguen cedits per a ser l'altaveu d'aquesta mena d'organitzacions. "Des de VOX exigim a l'UJI que expulse de la universitat a aquests grups totalitaris i violents" ha conclòs Plans Massó.

Pujar