22 de gener de 2020 22/1/20

Una associació feminista pinta cares d'Abascal amb un tir al front pels carrers Castelló

Una associació feminista pinta cares d'Abascal amb un tir al front pels carrers Castelló - (foto 1)
  • Vox denuncia aquesta acció que compara amb els temps més durs d'ETA quan assenyalava els seus objectius en les façanes

MÉS FOTOS
Una associació feminista pinta cares d'Abascal amb un tir al front pels carrers Castelló - (foto 2)

Aquest dijous alguns carrers de Castelló han aparegut amb pintades de la cara de Santiago Abascal, líder de Vox, amb un tir al front. L'associació feminista Subversives Castelló ha reconegut la seua autoria. Per la seua banda, el partit Vox ha denunciat que la imatge recorda "els més durs temps d'ETA quan assenyalava els seus objectius a les façanes".

Una acció, continua el partit d'Abascal en un comunicat, que no suposarà la condemna de ningú: "És més, sembla que tot el que siga atacar Vox es dóna per bo en la resta de forces polítiques".

Vox Castelló recorda, una vegada més, "que ningú els amedrentará i que seguiran lluitant amb totes les seues forces per la llibertat que altres volen negar-li". En el comunicat continuen: "Ja ho comentava ahir el mateix Abascal, demonitzar VOX sembla objectiu comú de tots. ¿Tant por dóna l'increment d'espai polític que ocupa el partit verd?".

Luciano Ferrer, regidor portaveu de l'GM VOX Castelló es mostra contundent: "No existeix res més dictatorial, totalitari, mafiós que l'ocupació de la coacció, l'amenaça, l'extorsió, l'ús de la por per anul·lar a l'altre, a aquell que pensa diferent".

ocultar
Una associació feminista pinta cares d'Abascal amb un tir al front pels carrers Castelló
Pujar