elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 76% dels brots de covid a la província de Castelló són d'origen social

El 76% dels brots de covid a la província de Castelló són d'origen social
El 76% dels brots de covid a la província de Castelló són d'origen social
  • En les últimes hores, la província ha registrat 14 brots de coronavirus que deixen 71 persones més contagiades

La província de Castelló ha registrat en les últimes hores 14 nous brots en diversos municipis que han deixat 71 persones més contagiades per coronavirus.

Dels 71 contagiats a partir de brots de covid, el 76% són d'origen social, el 18% són d'origen laboral i el 5,6% d'àmbit educatiu.

Així ho ha confirmat la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

A Benicarló, en un sol brot d'origen social s'han donat 12 positius per covid. Aquest és el nord més multitudinari de la província.

Per part seua, a la Vall d'Uixó s'han registrat dos nous brots amb 7 i 4 positius per covid, tots dos d'origen social.

A Castelló de la Plana hi ha 11 nous contagiats per covid en dos pots, 5 positius en un brot d'origen social i 6 en un brot d'origen laboral.

També s'han originat dos brots a Vinaròs amb 9 positius. Un brot és d'àmbit educatiu i deixa 4 positius i l'altre brot, amb cinc positius, és d'origen social

Així mateix s'han registrat brots a Sueras, amb set positius d'origen social; a Vila-real s'ha produït un brot d'origen social amb 5 persones contagiades; 4 contagiats a Almassora en un brot d'origen social; 6 casos més de covid a Onda amb un brot d'origen social; 3 nous positius a Alcalá de Xivert d'origen laboral; cinc a Canet lo Roig d'origen social i quatre casos a Nules d'origen laboral.

Pujar