29 de novembre de 2020 29/11/20

Cs critica al Fadrell per entregar als tasqueros un document que res té a veure amb l'informe dels mesuraments

Cs critica al Fadrell per entregar als tasqueros un document que res té a veure amb l'informe dels mesuraments - (foto 1)
  • Marín-Buck: “El govern està deixant morir aquests negocis per egoisme i incompetència”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat hui al govern del Fadrell “per entregar als tasqueros un document que res té a veure amb l'informe dels mesuraments que van sol·licitar els empresaris”.

El portaveu de Cs ha recordat que “ahir acabava el termini perquè el govern entregara als empresaris de les tavernes l'informe tècnic jurídic que verificaren els mesuraments realitzats els últims anys i en el cas de confirmar-se les irregularitats, suprimir la ZAS per incompliment”. “No obstant això, ahir es va entregar un requeriment d'un representant en nom de la Associació dels Tasques de Castelló, una basta maniobra dels qui pretenen guanyar temps retardant una solució per als quals generen ocupació i dinamitzen el comerç del centre de la ciutat”, ha apuntat Marín-*Buck.

“Això no és una innocentada, és la realitat i encara que estem acostumats al fet que intenten prendre'ns el pèl diàriament, no ens cansarem de denunciar el modus operandi dels qui gestionen de manera personal el que és públic”, ha remarcat Marín-Buck.

El responsable de Cs a l'ajuntament de Castelló lamenta que “el Govern estiga deixant morir aquests negocis per pur egoisme, perquè els pesa més els interessos partidistes que els generals i per descomptat, per pura incompetència”.

Pujar