21 de setembre de 2020 21/9/20

El Consell Rector del Patronat d’Esports aprova el pressupost per a l’any 2018

El Consell Rector del Patronat d’Esports aprova el pressupost per a l’any 2018 - (foto 1)

    El Consell Rector del Patronat d'Esports ha aprovat el pressupost per a l'any 2018 sense cap vot en contra i "sols amb un vot en abstenció del regidor de Ciudadanos José Antonio Zamora que no vam acabar de comprendre perquè no havia fet cap esmena", segons ha explicat el regidor d'Esports, Enric Porcar.

    Porcar ha volgut mostrar la satisfacció de tot l'equip del Patronat perquè "estem aconseguint que els pressupostos s'aproven any rere any amb un gran consens gràcies a la gran transparència amb la que s'elaboren, a la constant informació, i a la claredat amb la qual expliquem, trimestre a trimestre, l'avaluació de l'estat dels comptes i d'execució del pressupost al Patronat".

    Així mateix, el regidor ha destacat que de nou és un pressupost que "se centra en les persones, en que cada vegada hi haja més xiquets i xiquetes de Castelló que practiquen esport i que s'apropa a tota la gent promocionant un esport per a tots". A més, aposta per "tindre un major moviment a nivell d'esdeveniments esportius a la ciutat i a que, també, les nostres instal·lacions estiguen en millors condicions, donant una major possibilitat esportiva a Castelló", tal com ha declarat Porcar.

    Pujar