elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís estudia traslladar a Castelló el model de mobilitat de Ribó

Compromís estudia traslladar a Castelló el model de mobilitat de Ribó
  • La sectorial d’Economia proposa mesures que afavorisquen la implantació de serveis de lloguer de patinets o de bicicletes i la creació d’ocupació

La mesa sectorial d’Economia de Compromís per Castelló s’ha reunit per a abordar les mesures de recuperació econòmica que calen en la ciutat per tal de superar la crisi econòmica derivada de l’aturada provocada per l’alerta sanitària del coronavirus. La coalició veu necessari apostar per la mobilitat sostenible i fomentar una economia verda i que combata la contaminació.

Entre d’altres, la mesa especialitzada estudiar la possibilitat d’aplicar el model mobilitat de la ciutat de València a Castelló, on consideren que es donen les condicions necessàries per a implantar serveis de lloguer de patinets, bicicletes o cotxes elèctrics com els que ja funcionen a la capital del Túria. «A més de descongestionar el trànsit i reduir les emissions, aquesta proposta afavoriria l’arribada a Castelló d’empreses especialitzades en aquests serveis que ens portarien el creixement econòmic sostenible i solidari en què creiem des de Compromís i crearien ocupació», com ha explicat el portaveu de Compromís per Castelló, Miguel Ginés.

L’objectiu d’aquesta mesa de treball és  proposar mesures que servisquen per a «crear oportunitats per a professionals autònoms i PIMES i estimular la recuperació econòmica de la ciutat i de les comarques del nord». Ginés també ha apuntat que el treball de la sectorial d'Economia es desenvolupa en col·laboració amb l'àrea de Territori i Medi Ambient de Compromís per Castelló i ha agraït les aportacions de totes i tots les i els participants per tal de «presentar propostes realistes, consensuades i que ens porten a una recuperació amb bases sòlides».

Pujar