25 de novembre de 2020 25/11/20

Compromís per Castelló es reunirà demà amb el PSPV-PSOE per a treballar per un "govern d’esquerres estable"

Compromís per Castelló es reunirà demà amb el PSPV-PSOE per a treballar per un "govern d’esquerres estable" - (foto 1)

  Compromís per Castelló ha confirmat hui que el seu equip negociador es reunirà amb el del PSPV-PSOE amb l’objectiu d’escoltar als socialistes en allò que els hagen de proposar. 

  A més, la coalició entén que és responsabilitat dels tres partits assumir allò que la ciutadania ha decidit en les urnes, que no és altra cosa que el manament de conformar un nou acord estable i d’esquerres amb la suma de Compromís, PSPV-PSOE i Podem-Castelló en Moviment-EUPV. 

  Per tant, Compromís segueix apostant pel full de ruta que ja es va portar a terme a 2015, parlant primer de què, després del com i, per últim, del qui. I per a seguir aquest camí és necessari que les tres forces polítiques es posen a treballar de manera conjunta com més prompte millor.  

  No obstant això, la coalició considera que seria positiu que el PSPV-PSOE confirmara demà que la seua intenció és la de treballar per aquest acord estable entre les forces progressistes de Castelló per a poder seguir amb les polítiques que s’han portat a terme durant aquests últims anys i que han posat a les persones al centre.

   

  Pujar