elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El comerç local de Castelló, un tresor que aporta qualitat, atenció personal i proximitat

Comerç local de Castelló
Comerç local de Castelló
  • La Diputació de Castelló posa en valor el comerç de proximitat amb la campanya 'Seguim oberts per a tu'

MÉS FOTOS
El comerç local de Castelló, un tresor que aporta qualitat, atenció personal i proximitat - (foto 2)

La Diputació de Castelló ha posat en marxa la campanya 'Seguim oberts per a tu' per a posar en valor el comerç de proximitat de la província.

El comerç local són espais de qualitat, paren atenció personalitzada i de proximitat. És allí on les relacions socials són més intenses, més pròximes, en definitiva, més familiars. I això es nota en el tracte diari que ofereixen a les persones que acudeixen a aquests comerços a la recerca de productes de la terra i de primera qualitat.

El comerç local són vertaders tresors per les seues gents però també pels productes de la terra, perquè ofereixen varietat d'aliments que van directament des del camp a la taula. I és ací on la província de Castelló marca la diferència.

El comerç local és aqueixa gran família que t'aconsella, t'ajuda i et serveix el millor que té, amb un tracte exquisit i amb la millor dels somriures. I tot això, convida al client a tornar. Els clients agraeixen sempre el tracte personal i exclusiu que només ofereix el comerç local, un aparador com a pocs per a mostrar els productes, la seua qualitat i la seua varietat.

Pujar