1 de desembre de 2020 1/12/20

Cs de Castelló recorda "la promesa del bipartit d'exposar al públic el PGOU"

Cs de Castelló recorda "la promesa del bipartit d'exposar al públic el PGOU"  - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha recordat al bipartit "la promesa d'exposar al públic el Pla General d'Ordenació Urbana en l'últim trimestre de l'any". "Estem quasi a final d'any i seguim esperant", ha assenyalat Vidal, qui ha lamentat que "encara es vaja a retardar més el PGOU per culpa de Compromís que ara anuncia estar treballant en una sèrie d'aportacions i propostes per a incloure en aquest document estratègic per a la ciutat". "Des de Ciutadans no tenim moltes esperances que el PGOU veja la llum en aquesta legislatura, molt menys si ara els socialistes volen atendre les demandes dels seus socis de Govern, els signants del Pacte o Conjura del Grau", ha afegit el portaveu.

    "Pel que sembla la formació nacionalista, que forma part del Govern, no s'havia assabentat fins ara que el PGOU estava elaborant-se, però des de Ciutadans els recordem que el termini per a aportar idees i suggeriments a aquest document va acabar al febrer i Ciutadans va ser l'únic partit que va realitzar les seues aportacions", ha destacat l'edil, qui ha indicat irònicament a Compromís que "només arriben nou mesos tard". "Anunciar ara les prioritats bàsiques, quan el pla ja està, segons el regidor responsable de l'àrea, Rafa Simó, en redacció, suposa demorar encara més un pla molt necessari per a la nostra ciutat i una gran falta de serietat", ha afegit el portaveu.

    Així mateix, Vidal ha insistit a denunciar "la intenció del tripartit de polititzar el Pla General d'Ordenació Urbana després que Compromís anunciara l'elaboració d'un document polític per part del Pacte del Grau per a determinar els eixos fonamentals del PGOU i que aquest tinga les característiques d'aquest Pacte". "El Pla General ha de respondre en sentir de tot el poble de Castelló, a les seues necessitats i les seues demandes i no a les d'unes formacions polítiques concretes", ha remarcat el regidor. "Ara el tripartit evidencia que el procés de consulta ciutadana va ser un paripé més, si finalment van a modelar el document del PGOU políticament al seu antull", ha conclòs el portaveu.

    Pujar