elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló posa en pausa l’agenda cultural d’abril a causa de l’estat d’alarma

Castelló posa en pausa l’agenda cultural d’abril a causa de l’estat d’alarma
  • Ruiz assegura que l’Ajuntament farà tot el que estiga al seu abast per tal d’ajudar la indústria cultural, «una de les més afectades per aquesta crisi»

L’àrea de Cultura de L’Ajuntament de Castelló ha suspés tota l’agenda d’actes i prevista per al mes d’abril com a conseqüència de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol, com ha confirmat la regidora de l’àrea, Verònica Ruiz. «Valorarem quins esdeveniments es poden traslladar de data i reagendarem tot allò que el calendari i les circumstàncies ens permeten», ha assegurat l’edil.

Ruiz ha assegurat que «la indústria cultural serà una de les més afectades per aquesta crisi sanitària i des de l’Ajuntament de Castelló posarem tots els recursos de què disposem al servei de la seua recuperació només siga possible». L’edil ha recordat que «milers de llocs de treball depenen de les propostes culturals, dinamitzadors socials però també de l’economia de Castelló».

Entre les cites més destacades del pròxim mes estava una nova iniciativa de circ per a públic familiar desenvolupada pel departament de Cultura que queda suspesa. El mateix passarà amb la Fira del Llibre, el festival teatral La Ravalera, el festival de música alternativa Sons i el cicle Queerzine.

El Festival de Màgia també queda en l’aire. L’esdeveniment fa 25 anys i la celebració d’aquest aniversari serà abordada en la pròxima trobada que mantindrà Ruiz amb les entitats organitzadores.

Pujar