1 de desembre de 2020 1/12/20

Castelló convoca el procés selectiu per a contractar a 43 persones amb el pla Jornals de Vila

Castelló convoca el procés selectiu per a contractar a 43 persones amb el pla Jornals de Vila - (foto 1)

  L'Ajuntament de Castelló ha obert el procés de selecció per a contractar a 43 persones amb el programa Jornals de Vila, una de les accions incloses en el Pla Estratègic d'Ocupació local. Les persones interessades tenen de termini fins al 29 d'agost per a presentar en qualsevol registre municipal la sol·licitud, que poden descarregar-se en la pàgina web de l'Ajuntament de Castelló en l'apartat de processos selectius de l'àrea d'Ocupació Pública.

  La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha destacat que “es tracta del primer pla d'ocupació municipal pròpia que realitza l'Ajuntament de Castelló i per al qual es destinaran 709.000 euros”.

  El programa Jornals de Vila té com a objectiu la rehabilitació, reparació i manteniment dels habitatges socials i edificis municipals. Amb l'execució del projecte s'afavorirà la pràctica professional i inserció laboral de 43 persones aturades, a jornada completa, pertanyents al col·lectiu de persones en exclusió social, prioritzant-se a aquelles persones que hagen sigut derivades des dels Serveis Socials o que acrediten ser persones usuàries dels mateixos.

  El projecte tindrà una durada de 6 mesos i està previst el seu inici el 3 d'octubre de 2016 i la seua finalització el 2 d'abril de 2017. Jornals de Vila inclou la següent relació de llocs laborals: tres llocs d'oficial lampisteria; dos d'oficial d'electricitat; sis llocs d'oficial d'obra de paleta; tres de peó d'obra de paleta; dos d'oficial de pintura; dos de peó de pintura; quatre llocs de peó de neteja; un lloc d'oficial de fusteria metàl·lica; un lloc de peó de fusteria metàl·lica; un lloc de treballador/a social; un lloc de lloc de coordinador/a (treballador/a social); un lloc d'educador/a social; dos llocs d'administratiu/a; nou llocs d'auxiliar administratiu/a; quatre llocs de mediador/a veïnal i un lloc d'arquitecte/a tècnic/a.

  Les bases de selecció s'han redactat amb la col·laboració de Serveis Socials i del Servei d'Igualtat d'Oportunitats per a incorporar la perspectiva de gènere. En cas d'optar a més d'un lloc de treball, les persones interessades hauran de presentar tantes sol·licituds com a llocs als quals aspiren.

  L'edil Patricia Puerta ha recordat que aquest primer pla d'ocupació local, finançat íntegrament per recursos municipals, “és una de les mesures incloses dins del Pla Estratègic d'Ocupació amb el qual també explica per primera vegada la ciutat de Castelló”.

  Pujar