elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló celebra el XI Aniversari del Ball Perdut a la Plaça Major

Castelló celebra el XI Aniversari del Ball Perdut a la Plaça Major
  MÉS FOTOS
  Castelló celebra el XI Aniversari del Ball Perdut a la Plaça Major - (foto 2)

  La Regidoria de Cultura, encapçalada per la regidora Verònica Ruiz, juntament amb la col·laboració de l'Agrupació d'Entitats del Ball Perdut de Castelló de la Plana organitza l'11a edició del Ball Perdut, una ballada participativa a la Plaça Major. La jornada cultural tindrà lloc demà dissabte a partir de les 19.30 hores.

  Les persones i grups que hi participen es congratulen de l'objectiu aconseguit perquè ja fa 11 anys de la primera ballada participativa a la Plaça Major de Castelló.

  Les peces i mudances de l'esdeveniment seran 'Pas pla o taraitaità', 'Resalada', 'Arenilla del Ball Perdut', 'Anguila', 'Seguidilles' i 'Bolangera'. Des de l'organització del Ball Perdut, expressen que els criteris i normes del ball continuen vigents tal com es crearen, tot i que el procés d'investigació continua i la configuració del ball està oberta a qualsevol aportació nova. Així mateix, remarquen, que aquells acords de ball mantenen la seua validesa i demanen a totes les persones que ballen el Ball Perdut que siguen respectuoses en el seu compliment.

  Després de la ballada participativa tindrà lloc un sopar de germanor i bureo amb la col·laboració de la Fundació Municipal de Festes i les rondalles dels grups federats fins a la mitjanit.

  Pujar