28 d’octubre de 2020 28/10/20

Castelló cada vegada més conscienciada amb el confinament

Castelló cada vegada més conscienciada amb el confinament - (foto 1)
  • En les últimes hores la Policia Local només ha interposat 9 denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat

Els veïns de Castelló cada vegada estan més conscienciats de la necessitat de complir les restriccions imposades per l'estat d'alarma. La Policia Local continua treballant perquè es complisca la nova normativa i agraeix la col·laboració ciutadana en aquests moments complicats.

En les últimes hores, el cos de policia únicament ha posat 9 denúncies per incompliment de les restriccions de mobilitat en la via pública enfront de les 261 denúncies que acumulen des del 13 de març.

A més, al llarg de la jornada del dijous no es va sancionar a cap local que romanguera obert sense autorització i no es van produir detencions relacionades amb l'estat d'alarma.

En total, segons les dades facilitades per la policia, des que es fera efectiva aquesta situació s'acumulen les següents actuacions: 15 multes a locals oberts, 261 denúncies per incompliment de les restriccions de mobilitat i 4 detencions. També s'han rebut 41 alertes avisant de possibles incompliment de mesures de tancament de locals i 258 avisant de possibles incompliments de restriccions de mobilitat de les persones.

Pujar