30 de setembre de 2020 30/9/20

La carrera més boja atrau a participants de tretze províncies i ja supera les 1.100 inscripcions

La carrera més boja atrau a participants de tretze províncies i ja supera les 1.100 inscripcions - (foto 1)

  Mancant cinc dies per a la celebració de la carrera d'obstacles inflables Crazy Cross, més d'1.100 persones ja s'han inscrit per a participar en l'esdeveniment més divertit dels quals acollirà enguany Castelló, concretament el Grau, un projecte que ha sigut impulsat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, dirigida per José Luis López, amb la col·laboració de l'Autoritat Portuària.

  De moment, la cita atraurà el diumenge, 30 de setembre, a participants de fins a tretze províncies espanyoles, entre elles, i de major a menor, destaquen Castelló, València, Alacant, Barcelona, Teruel, Madrid, Zaragoza, Albacete, Toledo, Murcia, Bilbao, Màlaga i Mèrida fins a completar un total d'1.121 inscripcions, segons les últimes dades facilitades per l'organització.

  El regidor de Joventut, José Luis López, ha confirmat també que s'han formalitzat deu contractacions a joves empadronats en la ciutat per a reforçar tota l'atenció necessària als participants durant el desenvolupament de la carrera, una gestió que s'ha gestionat mitjançant el servei d'ADL Castelló Crea.

  Així mateix, López ha recordat que Crazy Cross és un projecte d'oci juvenil i familiar; un esdeveniment únic, original i innovadora, orientat a la diversió, on solament es competeix per la millor disfressa.

  Quant a la pròpia carrera, el regidor ha afirmat que "el recorregut de Crazy Cross Castelló comença, transcorre i acaba en el Grau, consta de dos quilòmetres amb diferents obstacles inflables i jincanas i al mateix cal donar dues voltes completant un total de 4 quilòmetres, perquè la diversió siga doble", ha continuat el regidor.

  Les entrades poden adquirir-se en la web www.crazycross.es i és important ressaltar que dos euros de cada inscripció aniran destinats a l'Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló per a ajudar en la recerca d'una malaltia que afecta en major mesura a la població jove.

  Pujar