19 de setembre de 2020 19/9/20

Nit carregada d'emocions en la Gaiata 19

Nit carregada d'emocions en la Gaiata 19 - (foto 1)
  • El dissabte a la nit la Gaiata 19 ‘La Cultural’ va proclamar al seu representants per a la Magdalena 2020

Galeria de fotos
Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 19
Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 19
MÉS FOTOS
Nit carregada d'emocions en la Gaiata 19 - (foto 2)
Nit carregada d'emocions en la Gaiata 19 - (foto 3)

El recinte del Palau de la Festa de Castelló va acollir el dissabte a la nit l'acte de presentació de les Madrines, Dames i de la comissió que conformaran la Gaiata 19 ‘La Cultural’ de cara a la Magdalena 2020.

Un nit carregada d'emoció amb el qual es dóna el tret d'eixida a un nou exercici fester. Ningú va voler perdre's aquesta cita, que va comptar amb la presència de les Reines de les Festes, Carmen i Gal·la, de la Presidenta del Patronat, així com amb la de diferents autoritats i representants del món de la festa castellonenca.

Els mestres de cerimònia van ser Jessica Paulano – qui fóra Madrina de la Gaiata – i Javier Roig, tots dos van fer que tots els presents gaudiran d'una gran nit, en la qual el toc més artístic va ser a càrrec de l'acadèmia de Saúl Barbosa i la seua actuació.

Amb tot preparat, va arribar el moment de començar l'acte més institucional: la desfilada i proclamació. En primer lloc van accedir a l'escenari l'estendard portat per Álvaro Burguete, juntament amb les col·laboradores, seguit dels càrrecs de 2019.

Després d'ells van pujar a la tarima les dames i la comissió infantil, els qui van donar pas als càrrecs de la Magdalena 2020 que enguany ostentaran Noelia Lerín (Madrina), Alicia Collado (Madrina Infantil) i Hissen Vela Moragrega (President Infantil).

Les Imposicions de bandes i ofrenes florals, van ser seguides pel lliurament dels diplomes honorífics als gaiaters d'honor Raúl Martí i Javier Roig. A més, enguany es va fer lliurament d'un diploma a la sòcia més antiga del sector (Francisca Martínez) i a la membre de la comissió més longeva (Carmen Montesinos).

I per a acabar la nit, que millor forma de fer-ho que al ritme de la música llatina. Una manera divertida de culminar un acte amb el qual es dóna per inaugurat la temporada festera en la Gaiata 19.

Festes de la Magdalena 2020

Festes de la Magdalena 2020Entrar en el especial
Pujar