elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carrasco: “Aquesta ciutat viva que es respira amb el Black Friday és la que volem mantindre tot l'any”

Carrasco: “Aquesta ciutat viva que es respira amb el Black Friday és la que volem mantindre tot l'any”
  MÉS FOTOS
  Carrasco: “Aquesta ciutat viva que es respira amb el Black Friday és la que volem mantindre tot l'any” - (foto 2)
  Carrasco: “Aquesta ciutat viva que es respira amb el Black Friday és la que volem mantindre tot l'any” - (foto 3)
  Carrasco: “Aquesta ciutat viva que es respira amb el Black Friday és la que volem mantindre tot l'any” - (foto 4)
  Carrasco: “Aquesta ciutat viva que es respira amb el Black Friday és la que volem mantindre tot l'any” - (foto 5)

  L'alcaldessa, al costat del regidor de Comerç, Alberto Vidal, i la regidora d'Esports, Maica Hurtado, ha recorregut diversos establiments comercials de la ciutat amb motiu de la tradicional campanya de descomptes i de les accions posades en marxa des de l'Ajuntament: Black Friday i Black and White Friday per a incentivar les compres

  24 de novembre de 2023.- L'alcaldessa, Begoña Carrasco, al costat del regidor de Comerç, Alberto Vidal, i la regidora d'Esports, Maica Hurtado, ha recorregut diferents establiments amb motiu del Black Friday. “El nostre comerç tradicional és el millor aparador per als nostres carrers, per als veïns i visitants d'altres poblacions. Hui hem tornat a comprovar que amb campanyes com aquestes mantenim viva la ciutat. Aquest dinamisme és el que volem mantindre la resta de l'any”, ha destacat Carrasco.

  Cal recordar que l'Ajuntament, a través de les regidories de Comerç i Esports ha organitzat dues campanyes, la tradicional del Black Friday i de manera simultània, l'acció amb el CD Castelló ‘Black & White Friday’ que es duran a terme des de hui i fins al 30 de novembre.

  “Totes dues campanyes, que compten amb animació i música al carrer, reforcen les bondats i atractius que ofereix el teixit comercial de la nostra ciutat. La bona resposta que estan tenint totes dues accions amb una gran afluència de gent abarrotant els carrers, ens anima a continuar en la línia de continuar apostant per accions que facen partícips a tots els castellonencs i que redunden en un impuls a l'economia local”, insisteix Carrasco.

  Amb motiu de la campanya del Black Friday, els comerços romandran oberts fins a les 22.00 hores. Hi ha animació als carrers Major, Alloza, Cavallers, Colón i Ruiz Zorrilla, música, detalls per als xiquets i regals. A més, la iniciativa ‘Black & White *Friday’ suma al CD Castelló en aquest compromís de suport als comerciants i per compres superiors a 30 euros en tots els comerços adherits a la promoció s'entrarà en sortejos de productes del CD Castelló com a samarretes signades pels jugadors de la primera plantilla, jaquetes, entrades VIP, carnets *albinegros i bosses de roba.

  Pantalla gran per a animar al CD Castelló

  Com a complement al sorteig per compres superiors a 30 euros en el comerç local, i amb l'objectiu de tenyir de albinegres els carrers de la ciutat, en la Plaça de la Pescateria aquesta vesprada s'ha realitzat un pintacaras albinegre iun taller de xapes del CD Castelló, així com música i repartiment de globus en diferents carrers del centre.

  A més, aquest pròxim diumenge, amb motiu de l'important duel del CD Castelló en terres eivissenques, s'instal·larà una pantalla gran en la Plaça Major per a aquells aficionats que vulguen viure'l des d'allí. La plaça Major ja ha ja s'ha engalanat per a l'ocasió amb una gran samarreta *albinegra penjada sobre la façana de l'edifici nou de l'Ajuntament. Es col·locaran 300 cadires per a seguir el partit i ja han confirmat almenys sis negocis hostalers de la voltants de la plaça Major que obriran diumenge que ve.

  Pujar