elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les càmeres del centre de Castelló deixaran de sancionar per Nadal però continuaran gravant

Les càmeres del centre de Castelló deixaran de sancionar per Nadal però continuaran gravant
  • L'alcaldessa de la ciutat ha assegurat que es treballa per a facilitar el treball en el centre als treballadors autònoms

Com els va avançar elperiodic.com a principis de mes, ja hi ha data per a la ‘apagada’ de les càmeres de vídeo del centre de Castelló. La data triada és Nadal i encara que no hi ha encara un dia concret en el qual aquestes cambra deixaran de sancionar als vehicles, si que se sap que serà en dies pròxims a les festes nadalenques. No obstant això, les cambres si que gravaran matrícula però “sense l'afany recaptatori de l'anterior equip de govern”.

Així ho ha confirmat l'alcaldessa de la ciutat, Begoña Carrrasco, durant la roda de premsa per a presentar la programació nadalenca de 2023.

“L'apagada serà abans de Nadal”, confirmava la primera edil perquè “la intenció d'aquest govern és que les càmeres de vídeo ja no sancionen perquè els castellonencs puguen tornar a la capital a gaudir del comerç i gastronomia”.

No obstant això, “això no significa que es puga circular amb el vehicle per zones restringides”, sinó que “la intenció és que deixen de sancionar” pel que el govern de PP i Vox aposten per campanyes de conscienciació perquè “no podem permetre que el centre es torne a omplir de cotxes”, per la qual cosa Carrasco anima a gaudir de les opcions que ofereix el centre de Castelló accedint als pàrquings o usant el transport públic.

De moment el consistori ha canviat ja la senyalística, més gran i amb llums perquè siga visible tant de nit com de dia.

Més facilitats als oficis

Així mateix, Begoña Carrasco ha explicat que se'ls donarà més facilitats als autònoms com a lampistes, electricistes o fusters perquè puguen fer els seus treballs en el centre de la ciutat, l'autorització de la qual la podran descarregar amb un sol clic des de la web municipal que s'està preparant per a tal finalitat.

Pujar