25 de novembre de 2020 25/11/20

Benestar Social concedeix més d'1,5 milions en ajudes per a l'alimentació i higiene

  • El regidor Jose Luis López explica que durant el 2016 han donat prestacions a 4.826 persones per cobrir les necessitats bàsiques

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Castelló han donat més d'1,5 milions d'euros en ajudes per cobrir les necessitats bàsiques dels castellonencs amb problemes econòmics. Aquestes ajudes contemplen qüestions com l'alimentació i higiene, el menjador escolar, ajudes per a l'escola infantil, així com per a la compra d'ulleres i electrodomèstics. El regidor de Benestar Social i Dependència, Jose Luis López, destaca "la millora en l'agilitat per resoldre les prestacions econòmiques, que ha aconseguit que les famílies que pitjor ho estan passant puguen cobrir les seues necessitats bàsiques".

D'aquesta manera, és la partida d'alimentació i higiene la més elevada, ja que han donat 4.413 prestacions, és a dir, unes ajudes d'1.414.215 d'euros en total. López ressalta la importància d'aquestes prestacions, "doncs tots els castellonencs han de poder cobrir aquestes dues necessitats bàsiques, per això hem augmentat la partida en aquestes ajudes respecte a 2015".

És important ressaltar que a l'estiu l'Ajuntament de Castelló i l'Associació Banc d'Aliments de Castelló van signar un conveni anual pel qual el consistori assumeix el lloguer i el manteniment del nou local de l'entitat. "Aquest tipus de col·laboració demostra el compromís de la corporació amb les famílies més necessitades, les persones són el primer" explica López..

D'altra banda, les ajudes per al menjador escolar han estat de 149, amb 52.134,49 euros. Quant a les prestacions per a la compra de productes com a ulleres o electrodomèstics ha arribat a 31.490,29 euros, amb un total 211 prestacions. Finalment, les ajudes per a l'escola infantil ha estat de 32.024 euros, amb 53 ajudes en total.

 

Pujar