elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.200 persones s’informen dels graus de l’UJI en les Jornades Virtuals de Portes Obertes

Més de 1.200 persones s’informen dels graus de l’UJI en les Jornades Virtuals de Portes Obertes

    Més de 1.200 persones s’han inscrit en les Jornades de Portes Obertes de la Universitat Jaume I, organitzades pel Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social, a través de la Unitat de Suport Educatiu, per tal de donar a conèixer l’oferta de graus de la universitat pública de Castelló. Les jornades, que es van iniciar ahir i tindran lloc fins el 18 de març, es realitzen enguany en format virtual en horari de vesprada.

    Els graus que han despertat més interés han sigut Psicologia, Criminologia i Seguretat, Infermeria, Medicina i Mestre/a d’Infantil i Primària. A més, les persones inscrites provenen de tot el territori espanyol, concretament de Castelló, València, Alacant, Albacete, Barcelona, Tarragona, Ciutat Real, Biscaia, Santa Cruz de Tenerife, Terol, Osca, Múrcia, les Illes Balears i, en l’àmbit internacional, del Perú.

    Les jornades estan dirigides a pares, mares, estudiantat d'ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau superior i altres persones interessades a cursar estudis universitaris. Durant les sessions es fa una presentació de cadascun dels graus que s'imparteixen a l'UJI, a més de presentacions generals per a donar a conèixer els dobles títols internacionals, la Universitat Jaume I i el procés d'accés a la universitat.  

    Pujar