elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.000 esportistes participaran en l’onzè premi Ciutat de Castelló

Més de 1.000 esportistes participaran en l’onzè premi Ciutat de Castelló

    Es preveu que més de 1.000 esportistes participen el proper dissabte 23 d’octubre a l’onzè Gran Premi Ciutat de Castelló, que oferirà les proves 10K i 5K per a tots els aficionats. El premi inclou, així mateix, la carrera de patins.

    Com a novetats, l’edició d’enguany eixirà i tindrà la meta al parc Ribalta, una opció que ha destacat el regidor d’Esports, Enric Porcar, perquè “permet emmarcar les curses en un entorn molt representatiu i donar molta més visibilitat al centre urbà de Castelló”. “Cada vegada arribem a més gent que fa ‘running’ i cal establir cert ordre i coordinació perquè, fins ara, hi havia massa proves i algunes se solapaven al calendari”, ha assegurat Porcar.

    Com a novetats de la prova, destaca que comptarà amb punts de cardioprotecció amb el personal adequat i col·laborarà amb la campanya d’Ecoembes per incentivar el reciclatge. Així ho ha destacat un dels organitzadors, Gustavo Saborit, de l’empresa 42ypico, que treballa juntament amb l’Ajuntament i El Corte Inglés en la promoció de l’esport

    Pujar