28 de novembre de 2020 28/11/20

Carnet Jove de l'IVAJ aplica descomptes en ExpoJove i Exponadal

Carnet Jove de l'IVAJ aplica descomptes en ExpoJove i Exponadal - (foto 1)
  • El web de l'IVAJ informa dels avantatges joves per aquestes festes

  • També hi ha descomptes en estacions d'esquí i en programació teatral

Carnet Jove de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) facilita l'assistència a les fires per a la infància i la joventut que es desenvolupen del 26 de desembre al 4 de gener, a Alacant i València. També amb Carnet Jove, hi ha ofertes en les estacions d'esquí del grup Aramon, i en la programació teatral.

Les persones titulars de Carnet Jove que acudisquen a la 36ª Fira de la Infància i la Joventut de València, Expojove, que enguany té com a temàtica l'alimentació i la diversió sota el lema Nyam!, i adquirisquen la seua entrada en taquilla, només abonaran 3 euros ja que se'ls aplica un 40% de descompte presentant el Carnet Jove ( excepte els dies 31 i 1).

Igualment per a la 24ª Exposició d'Oci Infantil i Juvenil, en la Institució Firal Alacantina es promou la diversió en família amb activitats, atraccions, manualitats, tallers, zones de joc, el preu de l'entrada amb Carnet Jove és de 10 euros, i inclou totes les atraccions i activitats que hi ha a l'interior dels dos pavellons.

 

Altres descomptes per a esquiar o anar al teatre

Amb el Carnet Jove es poden obtenir descomptes en les estacions d'esquí gestionades pel Grup Aramon: Javalambre i Valdelinares, en el sistema Ibèric turolense i les de Cerler, Formigal i Panticosa, al Pirineu aragonés.

També el Teatre Principal de València ofereix als usuaris del Carnet Jove un 25% de descompte sobre el preu de les entrades per a les representacions de TIC-TAC en cartell fins al 7 de gener de 2018,una producció de Teatre del Poble Valencià amb text de Carles Alberola, Rodolf Sirera i Pascual Alapont.

A la Comunitat Valenciana hi ha un total 248.002 titulars de Carnet Jove i una xarxa de 129 ajuntaments, 57 en la província de València, 47 en la d'Alacant i 25 en la de Castelló així com 1.658 empreses adherides que apliquen descomptes. També està activa una llista de distribució de Carnet Jove per a rebre informació actualitzada de promocions i ofertes. En la web www.ivaj.gva.es s'actualitzen ofertes i promocions

 

Viu la neu

Sota l'epígraf Viu la neu, l'IVAJ ha reunit l'oferta que realitzen ajuntaments de la Comunitat, com La Vila Joiosa, Benidorm, Sant Antonio de Benageber, Finestrat, Xàtiva o El Pinós per a viatjar a les estacions d'esquí. A més s'ha incorporat una sèrie de consells útils per a joves que viatgen a la neu: 'El que cal saber abans de viatjar a la neu'.

Pujar