24 d’octubre de 2020 24/10/20

Compromís per Carcaixent inaugura nova seu al centre de la localitat

Compromís per Carcaixent inaugura nova seu al centre de la localitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís per Carcaixent inaugura nova seu al centre de la localitat - (foto 2)

  Demà dissabte 23 de novembre a les 18:00 hores el col·lectiu de Compromís per Carcaixent inaugurarà la seua nova seu, situada al centre de la ciutat, concretament en l’encreuament dels carrers Pare Marchena i Julià Ribera.

  L’acte comptarà amb la presència de Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats que presentarà el seu llibre “Joan Baldoví, en clau valenciana” escrit per Salvador Vendrell que també estarà present a la inauguració. L’acompanyaran, Paco Salom, Alcalde de Carcaixent,  i Paula Lozano, regidora de Compromís a l'Ajuntament

  El llibre se centra en la trajectòria política i personal de Joan Baldoví, qui va ser alcalde de Sueca entre 2007 i 2011 pel Bloc Nacionalista Valencià, i dóna a conéixer aspectes personals i professionals seus, com ara el seu pas per la universitat, la relació amb la seua ciutat, i l’inici en la política en l’àmbit local i l’evolució fins arribar a l’etapa actual a Madrid.

  Pau Àlvarez, portaveu local de Compromís per Carcaixent, ha volgut convidar a tota la població de a participar de l’acte d’inauguració de la nova seu de la qual espera que es convertisca en un espai de diàleg i debat entre la ciutadania i el col·lectiu. “No volem dedicar-la solament per als nostres actes orgànics, volem deixar les portes obertes per a tot aquell o aquella que ho desitge vinga a fer les seues propostes per a que Compromís continue sent l’eina indispensable per a aconseguir el Carcaixent que tots i totes volem”.

  En acabar l’acte s’oferirà un xicotet refrigeri.

   

   

  Pujar