elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carcaixent fa un reconeixement al rendiment acadèmic de l’alumnat dels centres educatius del municipi

Carcaixent fa un reconeixement al rendiment acadèmic de l’alumnat dels centres educatius del municipi
  • Més de 200 alumnes són premiats en aquesta jornada

MÉS FOTOS
Carcaixent fa un reconeixement al rendiment acadèmic de l’alumnat dels centres educatius del municipi - (foto 2)

Aquest dimecres 1 de març ha tingut lloc a Carcaixent un reconeixement al rendiment acadèmic de l’alumnat dels centres educatius del municipi, uns premis que atorga tant la Generalitat Valenciana com els centres en finalitzar els diferents nivells d’estudis i que l'Ajuntament de Carcaixent ha volgut visibilitzar en aquesta jornada.

Més de dos centenars d’alumnes han sigut premiats per la seua tasca acadèmica, ja que aquest reconeixement no es feia des de l’any 2019 a causa de la covid, tenint en compte que fins al curs actual els centres escolars han comptat amb grups bombolla.

El reconeixement que s’ha fet en dos actes diferents al Teatre Don Enrique, ha estat amenitzat pel grup de cambra del Conservatori Mestre Vert format per Amparo Murillo, Rocío Presencia i Guillem Martínez.

En primer lloc, a les cinc i mitja de la vesprada va ser el torn de reconéixer 76 xiquets i xiquetes premiades en acabar l’educació primària a les escoles del municipi des del curs 2018-2019 fins al 2021-2022.

I a les set es va celebrar el segon acte en què es va reconéixer a 28 persones amb currículums excel·lents en finalitzar les ensenyances musicals professionals al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, 72 en finalitzar l’ESO i 47 en batxillerat, entre les quals destaca Paula Santandreu Serra pel Premi Extraordinari de batxillerat de la Comunitat Valenciana en el curs 2020-2021.

Laura Ruiz, Regidora d’Educació, celebra el fet de per fi poder reconéixer públicament a aquest alumnat premiat des del 2019, “Cal ficar en valor l’excel·lència educativa i el treball diari d’aquests joves que ens fa avançar com a societat”.

Pujar