24 de novembre de 2020 24/11/20

Cantó qualifica de “espectacle lamentable” les negociacions del tripartit per a la formació del Consell

Cantó qualifica de “espectacle lamentable” les negociacions del tripartit per a la formació del Consell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cantó qualifica de “espectacle lamentable” les negociacions del tripartit per a la formació del Consell - (foto 2)

  El líder de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha qualificat de “espectacle lamentable” les negociacions del tripartit per a la formació del nou Consell i la Mesa de les Corts. “PSPV, Compromís i Podemos estan oferint el pitjor exemple, barallant-se per les butaques i oblidant que haurien d'haver-se posat a treballar des del dia un per a solucionar els problemes dels valencians”, ha assenyalat Cantó en una visita a l'Associació de Jubilats i Pensionistes el Sequiol de Castelló, al costat del candidat de Cs a l'alcaldia, Alejandro Marín-Buck.

  Per això, Cantó ha destacat que “Cs liderarà l'oposició per a plantar cara al sectarisme del tripartit i a un Govern que serà nefast per als valencians”. “Serem el contrapés a aqueixes polítiques injustes com les pujades d'impostos que Pedro Sánchez ja està duent a terme des del Govern d'Espanya i que Cs baixarà també en els municipis”, ha afegit.

  Respecte a la constitució de la Mesa de la Cambra, el líder de Cs ha defensat que “tots els partits que han obtingut representació parlamentària puguen formar part d'aquest òrgan” perquè “no és una bona idea que prop de dos-cents mil valencians no estiguen representats en la Mesa en deixar fora a algun dels sis partits”. A més, Cantó ha criticat que “càrrecs públics de Compromís s'atrevisquen a menysvalorar públicament la importància de la composició d'aquesta institució, la Presidència de la qual és la segona autoritat de la Comunitat Valenciana”.

  Marín-Buck, per part seua, ha manifestat que “a partir del 26M, Cs farà de Castelló una ciutat de tots i per a tots i treballarà especialment per la igualtat d'oportunitats entre els diferents col·lectius de gent gran”. Entre les propostes per a la ciutat, el candidat de Cs ha avançat la creació d'un centre en la platja de la Pineda i la implantació de Pla d'Atenció Integral Domiciliària per a persones majors.

  Pujar