2 de desembre de 2020 2/12/20

Cantó: “Puig el que hauria de prometre no és un Pacte Verd, sinó un acord amb els partits constitucionalistes”

Cantó: “Puig el que hauria de prometre no és un Pacte Verd, sinó un acord amb els partits constitucionalistes” - (foto 1)
  • El síndic de Cs lamenta que “Pedro Sánchez premie als colpistes, però els valencians continuen amb greus problemes com l’infrafinançament”

“El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, no hauria de prometre un Pacte Verd, que a més està absolutament buit de contingut, sinó un acord entre els partits constitucionalistes”. Així s'ha pronunciat el síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, respecte al discurs de cap d'any oferit pel president.

A més, el portaveu parlamentari ha instat a Puig a “aliar-se amb altres barons territorials del PSOE per a frenar que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, pacte amb els colpistes d'ERC i els proetarres de Bildu” en la formació del nou Govern.

En aquest sentit, Cantó ha lamentat que “el PSOE faça greus concessions aquests partits” com la celebració d'un referèndum “en el qual, inexplicablement, sembla que només participaran els catalans, però que afectarà a tots els espanyols”.

“Sánchez prefereix premiar als que no tenen cap lleialtat institucional, mentre els valencians, a més d'altres comunitats autònomes, continuen amb greus problemes com l’infrafinançament, del qual sembla que Puig s'ha oblidat”, ha conclòs.

  

Pujar