Castellano

Calp i la Federació signen l’acord per rebre les finals de llargues i palma

Calp i la Federació signen l’acord per rebre les finals de llargues i palma
  MÉS FOTOS
  Calp i la Federació signen l’acord per rebre les finals de llargues i palma - (foto 2)
  Calp i la Federació signen l’acord per rebre les finals de llargues i palma - (foto 3)

  El vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, junt a l'alcaldessa de Calp, Ana Mª Sala, la regidora d'Esports, Ana Perles, i els membres del Club de Pilota Valenciana de Calp han formalitzat l'acord per a celebrar les finals de la 37ª Lliga de Llargues i la 29 Lliga de Palma "Trofeu Diputació d'Alacant" que tindran lloc al carrer Pedro García Ortiz, durant els dies 31 de juliol i 1 d'agost, 7 i 8 d'agost.

  Sala s'ha mostrat molt contenta per treballar pel poble, i per la pilota valenciana, un "esport tan nostre" que coincidirà amb les festes patronals calpines. Igualment satisfet s'ha manifestat el president del CPV Calp, Toni Ivars, que ha recordat que el club fa ser constituït ja fa 20 anys, i es "necessita de molta constància per a que continuen endavant. Açò serà una gran dosi de vitalitat per a tots els que juguem a pilota en el poble".

  Des de la Federació auguren unes finals molt especial, ja amb públic al carrer, i com bé ha declarat el vicepresident, "desitjant que siguen tot un èxit i una celebració de la normalitat a les partides de llargues i palma. Agraïm de bon gust la col·laboració d'un poble tan especial com Calp".

  Pujar