4 d’agost de 2020 4/8/20

Detingut a Callosa d'en Sarrià el “llegendari de la coca” després de quinze anys en 'el negoci'

Detingut a Callosa d'en Sarrià el “llegendari de la coca” després de quinze anys en 'el negoci' - (foto 1)
  • Es tracta del distribuïdor de cocaïna a la menuda més antic de la Marina Baixa i s'havia reinventat després del confinament al mètode de la "telecoca"

MÉS FOTOS
Detingut a Callosa d'en Sarrià el “llegendari de la coca” després de quinze anys en 'el negoci' - (foto 2)

La Guàrdia Civil ha detingut a Callosa d'en Sarrià a un home, espanyol de 48 anys, considerat com un “llegendari de la coca” a la comarca de la Marina Baixa, per la seua llarga trajectòria de prop de tres lustres venent droga, suposadament. Durant diversos mesos, l'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Calp ha dirigit una operació l'objectiu de la qual era un veí de Callosa d'en Sarrià que, segons sembla, portava més 15 anys subministrant substancies estupefaents a una cartera de clients fixa i afermada.

Amb el pas dels anys, aquest home havia anat perfeccionat els seus mètodes per a evitar qualsevol tasca de seguiment i d'obtenció de proves que resultaren efectives per als investigadors. Potser per aquest motiu, va perdre tot tipus d'escrúpols a l'hora de les transaccions de droga a la menuda, perquè va arribar a aprofitar els moments de major afluència de menors en un parc infantil, per a camuflar-se entre els pares i vendre les dosis.

Després del confinament, va reinventar el seu “negoci” i va decidir dedicar-se al “telecoca”, d'aquesta manera els seus clients sol havien de realitzar una crida per a rebre les substàncies a casa, en l'establiment d'hostaleria on estigueren allotjats o en un lloc discret en l'exterior.

En la culminació de l'operativa investigadora, es va procedir a un registre en el domicili d'aquest individu, aprehenent-se 13 grams de cocaïna, 4605 euros en metàl·lic, 3 telèfons mòbils, una bàscula de precisió, material per a adulterar la droga i un vehicle d'alta gamma. Una vegada has sigut posat a la disposició de la jutge instructora, s'ha ordenat el seu ingrés a la presó sense fiança.

Pujar