27 de novembre de 2020 27/11/20

Calendari laboral 2020: Aquests són els festius i ponts que deixa en la Comunitat

Calendari laboral 2020: Aquests són els festius i ponts que deixa en la Comunitat - (foto 1)

  Un total de 12 dies festius a nivell nacional són els que deixa el calendari laboral de l'any 2020, dels quals cinc cauran en dilluns o divendres permetent així que siguen molts els treballadors que aprofiten l'ocasió per a agafar-se ponts de tres dies de vacances.

  Els huit festius nacionals previstos per a aquest nou any són: 1 de gener (Any Nou), el dilluns 6 de gener (Epifania del Senyor), el divendres 10 d'abril (Divendres Sant), el divendres 1 de maig (Festa del Treball), el dissabte 15 d'agost (Asunción de la Verge), el dilluns 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya), el dimarts 8 de desembre (Inmaculada Concepción) i el divendres 25 de desembre (Natividad del Senyor).

  A tots ells cal sumar-los altres dos festius, el dia de Tots els Sants (1 de novembre) i el Dia de la Constitució Espanyola (6 de desembre). Tots dos cauen diumenge pel que cada comunitat autònoma decidirà al fet que data trasllada el festiu.

  De cara al mes de març, serà festiu en la Comunitat Valenciana el dijous 19 de març (San José) i encara que el 20 de març és laborable aquells que puguen lliurar disposaran d'un *megapuente de quatre dies després de les Falles 2020.

  A més, també són festius en el calendari laboral el 20 d'abril i el divendres 9 d'octubre, la qual cosa dóna la possibilitat de crear altres dos ponts als treballadors de la Comunitat.

  Pujar