Castellano

PP: "Veïns de Torrelasal denuncien un nou abocament de fecals"

PP: "Veïns de Torrelasal denuncien un nou abocament de fecals"

  El Grup Municipal del Partit Popular a Cabanes s'ha fet ressò d'un nou abocament de fecals que ha afectat als veïns de Torrelasal. “La fatiga és absoluta”, assenyala el regidor del PP, José Manuel Nos.

  El regidor es va entrevistar ahir amb veïns afectats per aquest nou abocament amb l'objectiu de traslladar a l'alcaldessa, la socialista Virginia Martí, “la necessitat de resoldre aquesta situació amb caràcter definitiu i immediat”. És “absolutament incomprensible que arribat l'estiu i per l'abandó del PSPV, els veïns d'aquest sector hagen de patir la pudor d'aigües residuals i el desbordament de fecals”.

  És el que va ocórrer ahir dimecres com a conseqüència de l'obstrucció del clavegueram. “Han eixit tot tipus de desaprofitaments i el sofriment és per als residents que ocupen els habitatges limítrofs, que no solament pateixen la inmundicia en l'entorn sinó a més una olor insuportable”.

  Per al regidor del Partit Popular, “l'important és ser capaços de donar solucions i no enquistar els problemes”. És evident que “mentre l'alcaldessa es passeja per la província i els festivals de música com a diputada provincial de Turisme, el seu poble, Cabanes, està abandonat. Més encara la Ribera, on es localitza Torrelasal, que és un punt turístic fonamental per al municipi i que multiplica el seu cens en estío”. En un moment “en el qual hauria d'haver-hi un reforç de serveis, el PSPV aplica tot el contrari, l'abandó més absolut”.

  Així les coses, des del PP “han oferit treball i esforç per a garantir benestar i qualitat de vida als nostres ciutadans. Perquè aquests veïns mereixen prestacions concordes al pagament dels impostos que abonen, no el càstig d'un PSPV que ni està ni se li espera”.

   

  Pujar