13 d’agost de 2020 13/8/20

PP: "Un vehicle accidentat es crema al costat de l'arc de Cabanes"

PP: "Un vehicle accidentat es crema al costat de l'arc de Cabanes" - (foto 1)
  • El turisme sinistrat roman en el perímetre del vestigi romà des de fa més de tres setmanes “i ahir es va cremar podent afectar a un emblema patrimonial únic”

Un vehicle accidentat des de fa més de tres setmanes es va cremar ahir en el perímetre de l'arc de Cabanes “davant l'abandó i la inacció del PSPV”. Així ho ha denunciat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, qui ha lamentat que l'emblema de la localitat, “una joia patrimonial i vestigi històric del nostre municipi, present la imatge actual perquè el PSPV ni està ni se li espera”.

A l'abandó d'aquestes tres setmanes, tal com explica Obiol, “es van sumar ahir les flames que van calcinar el vehicle”. “L'alcaldessa hauria d'actuar per a evitar no sols el perill que aquest turisme constitueix per a l'entorn, sinó també la imatge degradada que trasllada a tot aquell que visite el monument”.

Des del PP de Cabanes lamenten que “al poble no hi ha govern ni gestió. L'alcaldessa està de ruta per França, com a diputada provincial, gaudint de la Fira de Marsella. A Cabanes, la tinenta d'alcaldessa de la Ribera i el regidor de Turisme, ni estan ni se'ls espera”. El resultat, tal com ha declarat la regidora del PP, és que han sigut els propis veïns de Cabanes els que han alertat al 112 perquè se sufocara el foc d'un vehicle que “hauria d'haver-se retirat fa temps”.

Des del Partit Popular, Obiol fa una crida “a la responsabilitat i la gestió”. “Assumir un càrrec polític, com ha fet l'alcaldessa socialista, amb l'únic objectiu de cobrar 600 euros per assistències al seu poble per a després anar-se de bitles com a diputada provincial, és un càstig que Cabanes no mereix”. “Si els veïns estan pagant de les seues butxaques la seua nòmina, i la dels seus tinents d'alcaldessa, cadascuna d'elles amb 1.785 i 1.124 euros respectivament, és per a deixar-se la pell pel poble, treballar per a ser eficaç i, sobretot, esforçar-se i obstinar-se a garantir el millor servei als veïns”.

Pujar