elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Ribera de Cabanes acull amb èxit una prova del Circuit de tennis platja de la Diputació de Castelló

La Ribera de Cabanes acull amb èxit una prova del Circuit de tennis platja de la Diputació de Castelló
  MÉS FOTOS
  La Ribera de Cabanes acull amb èxit una prova del Circuit de tennis platja de la Diputació de Castelló - (foto 2)
  La Ribera de Cabanes acull amb èxit una prova del Circuit de tennis platja de la Diputació de Castelló - (foto 3)
  La Ribera de Cabanes acull amb èxit una prova del Circuit de tennis platja de la Diputació de Castelló - (foto 4)
  La Ribera de Cabanes acull amb èxit una prova del Circuit de tennis platja de la Diputació de Castelló - (foto 5)

  Prop de mig centenar d'esportistes es van donar cita dissabte passat a la Platja de Torre de La Sal de Cabanes amb motiu de la celebració d'una nova seu del V Circuit de Tennis Platja de la Diputació de Castelló.

  Els jugadors, que van participar en les categories mixt, masculina i infantil, van gaudir d'una gran jornada de tennis platja, una modalitat esportiva en auge que s'ha convertit en habitual a les platges castellonenques.

  El públic va donar molt de color a la competició, ja que els visitants es van acostar a presenciar aquesta espectacular modalitat esportiva que va camí de convertir-se en un esport multitudinari gràcies a que l'accés a la mateixa és molt senzill. Tan sols són necessaris una raqueta i una pilota per a gaudir d’aquest esport, un híbrid que combina el pàdel i el tennis.

  Des del passat 6 de juliol, el Circuit Provincial, organitzat pel propi ens castellonenc i l'empresa Patagonia Esport, recorre moltes de les localitats costaneres del litoral castellonenc. De fet, està previst que el pròxim 31 de juliol concloga la competició després de passar per Oropesa, Almassora, Cabanes, Benicàssim, Benicarló, Nules, Moncofa i Castelló.

  Pujar