elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reivindica el potencial turístic de Cabanes i exigeix inversió per a conservar i mantindre "un pilar econòmic bàsic"

El PP reivindica el potencial turístic de Cabanes i exigeix inversió per a conservar i mantindre "un pilar econòmic bàsic"
  • Des de la costa fins al patrimoni, la presidenta local, Lucía García, considera "fonamental" aprofitar els recursos naturals els 365 dies de l'any amb inversions que "conserven i no imposen taxes turístiques com promou el PSOE"

  • García, al costat de la portaveu del PP a l'Ajuntament de Cabanes, Ana Obiol, i el regidor José Manuel Nos, presents en Fitur, reclamen "un compromís real amb les fortaleses d'un poble que té platges úniques, rutes naturals i gastronomia"

MÉS FOTOS
El PP reivindica el potencial turístic de Cabanes i exigeix inversió per a conservar i mantindre "un pilar econòmic bàsic" - (foto 2)

El Partit Popular de Cabanes ha reivindicat el potencial turístic de la localitat amb una crida a "la inversió en matèria de conservació, protecció i posada en valor de tots els recursos que el nostre municipi posseeix i que són pilars econòmics bàsics".

Així ho ha reclamat la presidenta local del PP a Cabanes, Lucía García, qui al costat de la regidora i portaveu del PP a l'Ajuntament de Cabanes, Ana Obiol, i el també regidor del PP, José Manuel Nos, han sigut presents en Fitur.

"Una font de recursos econòmics important i que hem d'incentivar és el turisme", ha assenyalat García. "Enfront d'un PSOE que promou taxes turístiques, el PP garanteix que no imposarà aquest càstig econòmic". Perquè el turisme és una garantia econòmica per a molts veïns que "hem de ser capaços d'incentivar amb inversions que posen en valor tan bo com té el nostre municipi".

I per a això, "el primer és creure-s'ho", ha assenyalat Obiol. "Perquè en la zona de la platja les queixes són contínues, especialment a l'estiu, en matèria de neteja. I els impostos, com bé protesten els residents, es paguen els 365 dies de l'any, encara que el PSOE semble oblidar-lo".

A això cal sumar la protecció de béns immobles de valor singular, com són els habitatges de Torre de la Sal, que el Govern d'Espanya, en mans del PSOE, amenaça amb confiscar-les per a derrocar-les. "I això és una cosa que no permetrem perquè hi ha alternatives a un govern que abandona i derroca i en el PP tenim clar que el futur de la nostra costa passa per protecció, inversió i regeneració".

Finalment, l'activitat dels càmpings, bàsica per al municipi, a més dels valors naturals de Cabanes "també són fonamentals per al futur de la nostra localitat". En aquest sentit, tal com han assenyalat tant Obiol com Nos, "les rutes i senderes, els nostres paratges naturals i la nostra bellesa paisatgística també són reclam, al costat de l'excel·lent gastronomia que s'ha de posar en valor".

Pujar