Castellano

El PP demana que Cabanes mostre el seu rebuig a la taxa turística imposada per Puig

El PP demana que Cabanes mostre el seu rebuig a la taxa turística imposada per Puig
  • La portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, reivindica les inversions que atraguen turisme, “no els impostos que provoquen la seua fugida. I Cabanes ha de mostrar el seu rebuig a una taxa que Puig accepta per a retindre la presidència”

  • Obiol reivindica el potencial d'una localitat “que és costa i és patrimoni i història. Si a Puig li mouen la butaca els seus socis, Cabanes no ha de pagar la seua presidència”

El Partit Popular de Cabanes defensarà en el pròxim ple una iniciativa que desitja convertir a la localitat en una ciutat lliure de la taxa turística que Ximo Puig desitja imposar en la Comunitat Valenciana. “La nostra és una localitat amb costa, amb patrimoni i història. Som un atractiu per a milers de turistes que ens converteixen en el seu destí cada any i volem que així continue sent i no que fugen amenaçats per una taxa que el cap dels socialistes valencians imposa per a no perdre la presidència”.

Les declaracions les formula Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, qui desitja que l'alcaldessa, diputada provincial de Turisme, recolze la iniciativa i rebutge l'impost ideològic promogut per Compromís i Podemos, i acatat per Ximo Puig.

La proposta “és en positiu, perquè els turistes que ens visiten ens sumisquen. I pretén dir no a una iniciativa, la de la taxa turística, que clarament ens resta”. Així mateix, assenyala Obiol, “desitgem que l'alcaldessa, igual que va fer en Diputació on va recolzar la iniciativa del PP, recolze a Cabanes la proposta. Volem que el PSOE treballe per a reforçar el nostre turisme, no per a afeblir-lo. I si Ximo Puig concedeix cessions als seus socis de govern per a assegurar-se el Consell, el que deu és pagar-ho de la seua butxaca, no imposar una taxa que grava als qui són sinònim de riquesa per a la nostra localitat”.

En aquest sentit, ha conclòs la portaveu del PP a Cabanes, “des del PP continuarem donant la mà als empresaris que amb la seua activitat atrauen turisme al nostre municipi. Exercirem d'altaveu de les seues demandes i a reclamar un turisme lliure d'impostos ideològics. Perquè Cabanes té en el turisme una font de riquesa que és ocupació per a centenars de famílies a les quals no podem castigar amb més amenaces”, ha assenyalat la regidora.

Pujar