20 de juny de 2019 20/6/19

Coneix aquest cap de setmana el Castell de Miravet de Cabanes

Coneix aquest cap de setmana el Castell de Miravet de Cabanes - (foto 1)
MÉS FOTOS
Coneix aquest cap de setmana el Castell de Miravet de Cabanes - (foto 2)

L'Ajuntament de Cabanes ha organitzat aquest cap de setmana una jornades de difusió del patrimoni del Castell de Miravet perquè les veïnes i veïns coneguen tots els detalls d'aquest lloc emblemàtic.

El dissabte, 9 de març, es realitzaran uns tallers infantils medievals "Jocs i joguines" i "El món bèl·lic: soft combat" a partir de les 12 del migdia en la Plaça Constitució.

A la vesprada, es donaran a conéixer totes les novetats i accions que s'han realitzat en els últims mesos i les propostes que s'han formulat per al futur durant la Conferència "El Castell de Miravet, intervencions recents i propostes de futur", que tindrà lloc en el Casal Jove a les 19 hores.

L'Ajuntament de Cabanes ha invertit més de 50.000 euros en les últimes actuacions, entre les quals destaquen la neteja del lloc i l'entorn i la realització d'un nou accés per a arribar al Castell de Miravet.

Finalment, el diumenge, 10 de març, els amants de la història i el patrimoni emprendran la marxa des de la Font de Miravet per a gaudir d'una visita comentada al Castell de Miravet. L'activitat començarà a les 10.30 hores.

Carles Mulet, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cabanes, va destacar la importància d'aquestes jornades que se celebraran durant tot el cap de setmana: "És una oportunitat perfecta per a conéixer més un dels grans valors patrimonials de Cabanes amb activitats per a xiquets i adults".

"Volem que la gent sàpia més sobre el Castell de Miravet i per a això hem d'endinsar-nos en el passat però sempre pensant en el futur perquè tant visitants com veïns coneguen la rellevància d'aquest lloc. Treballem per a cuidar-lo com mereix", va concloure el regidor.