17 de novembre de 2019 17/11/19

El PP celebra que la Diputació concedisca una Escola Matinera a Cabanes

El PP celebra que la Diputació concedisca una Escola Matinera a Cabanes - (foto 1)

  La portaveu del Grup Municipal Popular de Cabanes, Lucia García, ha destacat com “la Diputació de Castelló, governada pel Partit Popular, ha demostrat una vegada més el seu compromís decidit amb Cabanes i els seus veïns a través de la concessió d'una Escola Matinera que estarà operativa a partir de l'inici del pròxim curs escolar, en el mes de setembre”.

  La regidora popular ha posat en valor la importància d'aquest servei finançat per la Institució Provincial a través d'ajudes a les AMPAs dels centres educatius ja que, d'aquesta manera, a “Cabanes tindrem garantida la continuïtat d'un recurs immillorable perquè les famílies amb fills xicotets puguen conciliar la vida laboral i familiar sense necessitat de cercar aquest tipus de serveis en altres municipis”.

  I és que tal com ha ressaltat García, gràcies a l'Escola Matinera que l'administració liderada pel PP habilitarà a Cabanes, “reforcem un servei que ja existeix a Cabanes, al que esperem que el pròxim curs se sumeixen més famílies, i que permet que les famílies no es troben amb problemes a l'hora de compaginar les responsabilitats laborals amb les obligacions educatives dels seus fills”.

  Cal ressaltar que Cabanes es beneficiarà d'una de les nou noves Escoles Matineres que el Govern Provincial crearà i que se sumarà a les 23 ja existents. “Aquest servei permetrà sumar oportunitats a Cabanes, ajudar als nostres veïns i donar resposta a una necessitat real de les nostres famílies”, ha incidit la portaveu del Grup Municipal del PP. 

  ocultar
  El PP celebra que la Diputació concedisca una Escola Matinera a Cabanes
  Pujar