elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Cabanes reivindica la gratuïtat d'AP7 i A7 enfront del peatge de “càstig” anunciat pel PSOE

El PP de Cabanes reivindica la gratuïtat d'AP7 i A7 enfront del peatge de “càstig” anunciat pel PSOE
  • Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, lamenta que “els mateixos que ara volen imposar peatges són els que han bloquejat el desdoblament de l'autovia de l'interior”

El Grup Municipal del Partit Popular a Cabanes reivindicarà en el pròxim ple la defensa de la gratuïtat de l'autovia A7 i l'autopista AP7 que el PSOE amenaça amb cobrar imposant peatges. “És una absoluta vergonya que els qui es van arrogar la liberalització de l'autopista i no van fer res per aconseguir-ho, siguen ara els mateixos que amenacen als ciutadans de la nostra província amb cobrar-los per l'ús d'autopista i autovia”.

Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, ha advertit que el PP s'oposarà de pla a aquest nou intent de recaptar de la butxaca ciutadana d'una esquerra “que no sols nega inversions sinó que a més aquelles connexions viàries que el PP va garantir a la població pretén fer-les de pagament. És injust, irresponsable i digne dels qui només busquen cobrar per a garantir-se la nòmina”.

Des del PP de la localitat han registrat una iniciativa que es debatrà en el pròxim ple amb el desig que el PSOE que governa a Cabanes s'unisca “a la defensa dels interessos de les nostres famílies. Els nostres veïns no han de pagar per utilitzar unes plataformes viàries que són de tota la ciutadania. I molt menys haver de plegar-se a una esquerra que, liderada pel PSOE, ha decidit bloquejar inversions com el desdoblament de l'autovia A7, que els socialistes han enterrat perdent 434 milions previstos per a la província”.

En aquest sentit, assenyala Obiol, “nosaltres seguirem al costat de les famílies de Cabanes defensant els seus drets, treballant per millorar la seua qualitat de vida i el seu benestar. Liderant la recuperació que mereix una localitat que té el dret a utilitzar vies de comunicació ràpides sense haver de pagar per això l'impost revolucionari amb el qual el PSOE pretén sotmetre'ls”.

Pujar