30 d’octubre de 2020 30/10/20

El PP de Cabanes reclama protegir la platja Torrelasal

El PP de Cabanes reclama protegir la platja Torrelasal - (foto 1)
  • El regidor del PP en Cabanes, José Nos, considera inacceptable que en plena temporada estival l’entorn residencial de la platja presente un estat de degradació absolut

El Partit Popular de Cabanes ha reclamat la protecció i conservació de Torrrelasal per a evitar la degradació d'un entorn del que el PSPV sotmet a un estat d'abandó “notable”.

El regidor del PP a Cabanes, José Nos, ha fet una crida a l'alcaldessa socialista, Virginia Martí, perquè isca del despatx i recórrega la platja, “perquè és evident que no coneix les fortaleses d'un litoral que és únic i familiar”. Ens ha lamentat l'acumulació de brosses que “s'han convertit en una imatge negativa de la nostra costa que no podem consentir”.

En aquest sentit, ha considerat el regidor del PP, “l'alcaldessa, que a més és diputada provincial de Turisme, hauria de recórrer Torrelasal i evitar que l'estat de la nostra platja siga el d'un abocador descontrolado, amb brosses i residus voluminosos abandonats pels carrers. Perquè el nostre litoral ha de conèixer-se pels seus valors, la seua riquesa i aqueixos han de ser baluards que no es poden sacrificar per la inacció del PSPV”.

Així mateix, ha declarat Nos, “mentre la platja es degrada, la regidora de Nuclis de la Ribera, Lidón Moralla, ni està ni se li espera. I açò que s'ha incrementat el sou de 6.000 a 25.000 euros, amb una dedicació exclusiva”.

Des del PP, Nos ha animat a Martí al fet que “en qualitat del seu càrrec de diputada de Turisme, visite les platges del seu poble, ja que com a alcaldessa no ho fa”. Així mateix, convida a la regidora del ram a “treballar, perquè no entendríem que s'haguera anat de vacances en plena temporada estival”. Per al regidor, “estem convençuts que si treballen, almenys seran conscient de les necessitats d'una costa en la qual també resideixen veïns de Cabanes que paguen els seus impostos.

Pujar