15 de novembre de 2019 15/11/19

El PP de Cabanes reclama la “millora urgent” de la carretera de Miravet anunciada per Diputació

El PP de Cabanes reclama la “millora urgent” de la carretera de Miravet anunciada per Diputació - (foto 1)
  • La portaveu del PP, Ana Obiol, reivindica una solució definitiva a una conexió que “utilitzen milers de veïns, sobre tot a l’estiu, i que està tallada al tràfic des de juliol”

MÉS FOTOS
El PP de Cabanes reclama la “millora urgent” de la carretera de Miravet anunciada per Diputació - (foto 2)
El PP de Cabanes reclama la “millora urgent” de la carretera de Miravet anunciada per Diputació - (foto 3)
El PP de Cabanes reclama la “millora urgent” de la carretera de Miravet anunciada per Diputació - (foto 4)

La carretera de Miravet, entre Cabanes i Oropesa, segueix esperant la “millora urgent” anunciada fa un mes per la Diputació Provincial. Així ho ha manifestat la regidora i portaveu del PP en el municipi, Ana Obiol, qui ha traslladat les queixes dels veïns que resideixen en aquest entorn i que han de seguir utilitzant aquesta via per a arribar als seus domicilis.

“És absolutament necessari actuar en aquesta carretera. Invertir per a millorar la situació del ferm, perquè cada dia la creuen veïns que resideixen en aquest paratge i que mereixen evitar riscos que no s'han resolt”. Tal com explica Obiol, hi ha veïns que han optat per emplenar els sots que es multipliquen en aquest traçat de set quilòmetres. “Però la solució no és aqueixa. I esperen que la Diputació, tal com va anunciar fa un mes, actue”.

El tancament d'aquesta carretera, executat el passat 2 de juliol, ha suposat un minvament important d'ingressos per als comerços de Cabanes. “És una connexió bàsica, que s'emprava especialment a l'estiu, i que era una connexió directa para milers de veïns i turistes”. El seu tancament “està tenint un impacte econòmic negatiu en el nostre municipi al que s'hauria de posar fi”.

Des del PP exigeixen a l'alcaldessa i diputada provincial de Turisme que “treballe”. Perquè tal com explica Obiol, “mentre ella es fa fotos els veïns esperen solucions que segueixen sense arribar”. I l'objectiu “ha de ser una prioritat, perquè als riscos que pateixen els residents de la zona se sumen les pèrdues econòmiques que no s'haurien d'alimentar amb un desistiment per part de les administracions”. En aquest sentit, ha assenyalat la portaveu del PP, “ara que l'alcaldessa és diputada provincial de Turisme esperem que tinga sensibilitat amb tota la província, però especialment amb el nostre poble, del que és alcaldessa i els veïns de la qual esperen inversió per a garantir futur i oportunitats”.

ocultar
El PP de Cabanes reclama la “millora urgent” de la carretera de Miravet anunciada per Diputació
Pujar