elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes obté una subvenció de 5.000 euros del Pla d’Ocupació 2018

  L’Ajuntament de Cabanes, per mitjà de la regidoria de Formació i Ocupació que dirigeix la també alcaldessa, Sole Segarra, ha aconseguit una subvenció 5.058 euros de la Diputació de Castelló. Aquesta plaça la ocuparà una persona en situació d’atur designada pel SERVEF, preferentment provinent de col·lectius de difícil inserció laboral com majors de 45 anys, joves sense experiència laboral o aturats de llarga durada, i constarà d’un període d’almenys tres mesos.

  Aquesta subvenció correspon al Pla d’Ocupació 2018, el qual forma part del Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació Provincial de Castelló per al període 2017 – 2019 que té com a objectiu promoure i impulsar el desenvolupament territorial provincial, gestionar projectes estratègics i generar xarxes de cooperació entre els diferents agents locals i entre institucions públiques i privades.

  Des de la regidoria es convida a les persones aturades i que tinguen interès en aquesta plaça i en possibles ofertes de treball futures, a inscriure’s al SERVEF per tal de poder optar ajudes i borses d’ocupació, ja que és aquesta entitat l’encarregada de seleccionar el personal i oferta un gran nombre de llocs de treball. A més a més, el SERVEF també ofereix plans com EMPUJU i EMCUJU, programes de subvencions destinades a la contractació de persones joves per entitats locals en el marc del sistema nacional de garantia juvenil.

  La regidora realça la “importància d’estar inscrits tant en la plataforma com en el sistema de garantia juvenil per poder optar als llocs de treball que l’Ajuntament pretén oferir”, com places d’auxiliars administratius, ordenança municipal o monitors d’oci i temps lliure, entre d’altres.

   

  Pujar