19 de setembre de 2020 19/9/20

El PP de Cabanes lamenta que el PSPV "castigue als veïns de Torrelasal"

El PP de Cabanes lamenta que el PSPV "castigue als veïns de Torrelasal" - (foto 1)
  • La portaveu del PP, Ana Obiol, reclama a l’alcaldessa reforçar els serveis de neteja perquè “els veïns paguen impostos de primera i reben una atenció de tercera”

  • Obiol (PP): “La imatge de Torrelasal mereix brillar. No pot ser la de contenidors que desborden brossa, aigües residuals o espais públics en condicions deficients”

MÉS FOTOS
El PP de Cabanes lamenta que el PSPV "castigue als veïns de Torrelasal" - (foto 2)
El PP de Cabanes lamenta que el PSPV "castigue als veïns de Torrelasal" - (foto 3)
El PP de Cabanes lamenta que el PSPV "castigue als veïns de Torrelasal" - (foto 4)

El Grup Municipal del Partit Popular a Cabanes ha lamentat que el PSPV que governa la localitat castigue als veïns de Torrelasal amb l'abandó i la inmundicia. La portaveu del PP en el municipi, Ana Obiol, s'ha fet ressò de les queixes d'afectats que denuncien que “paguen impostos de primera i reben una atenció de tercera”.

Una situació, tal com ha declarat la regidora del PP, que provoca el malestar, empipament i protestes dels ciutadans que no solament denuncien l'abandó i degradació de la zona, sinó que a més protesten per l'absència de serveis i desistiment absolut de l'ajuntament. Tal com expliquen des del PP de Cabanes, “els propietaris lamenten que solament se'ls cerque per a cobrar. No obstant açò, quan arriba la temporada estival en la qual es multiplica la població resident en la zona, s'obliden d'ells i s'abandona un entorn que hauria de mostrar una imatge òptima arribat l’estiu”.

Des del PP expliquen que els afectats no solament protesten per la falta de reforç en matèria de retirada de residus. També recolzen les seues queixes en les aigües residuals que provoquen males olors, la falta de control en matèria de tràfic, i la degradació d'espais públics que no reben una conservació periòdica.

“Torrelasal és punt de destinació per a molts ciutadans. No solament de la província de Castelló, sinó de tota Espanya”. “Si som incapaços de garantir una imatge òptima d'aquesta destinació, la imatge que es porten els turistes és la de la degradació i l'abandó. Una mala campanya de màrqueting dirigida per uns gestors, els socialistes, que demostren cada any que poc els importa aquest entorn, quan hauria de ser una prioritat, no ja solament per qui ens visita, sinó sobretot pels propietaris d'habitatges que són veïns que paguen puntualment els seus impostos”.

Des del PP tendeixen la mà als afectats. “Anem a seguir treballant braç a braç amb ells. Perquè para nosaltres són el més important i és a ells a els qui hem de servir i protegir, perquè si hem fet un pas en política és per a ser útils i resoldre els problemes dels nostres veïns, no crear-los altres nous”.

Pujar