Castellano

El PP aconsegueix que la opinió de Cabanes siga atesa en l'execució de la MAGDA

El PP aconsegueix que la opinió de Cabanes siga atesa en l'execució de la MAGDA
  • La portaveu del PP, Ana Obiol, aconsegueix el suport de tota la corporació a la seua iniciativa perquè s'escolte els veïns en l'execució d'una macro planta fotovoltaica

  • “Cabanes té el dret i el deure d'expressar la seua postura respecte a una instal·lació que preveu instal·lar-se a escassos metres del nostre municipi”, explica Obiol

El Partit Popular de Cabanes ha defensat l'opinió dels veïns de la localitat en el desenvolupament de la macro planta fotovoltaica MAGDA que està previst que s'execute a escassos metres del municipi. La iniciativa del PP en defensa de la veu dels ciutadans, que es va debatre en la junta de portaveus i que finalment es va secundar com a declaració institucional, ha tirat avant a proposta dels populars amb el repte que la veu del poble siga tinguda en compte en l'execució d'aquesta infraestructura.

“Celebrem que aquesta proposta, que naix de les famílies de Cabanes que desitgen expressar la seua opinió en el desenvolupament d'aquesta planta, haja obtingut el suport de tots els grups. Perquè aquests temes importen a tota la ciutadania i tots hem de treballar units en defensa dels interessos dels nostres veïns”.

En aquest sentit, explica Ana Obiol, portaveu del PP a l'Ajuntament de Cabanes, “esperem que aquest acord es traduïsca en les mesures que es contemplen. Que la ciutadania tinga tota la informació sobre la tramitació d'aquesta instal·lació fotovoltaica, que es treballe de manera coordinada i conjunta amb els ciutadans per a conéixer quina és la seua postura respecte al desenvolupament de la planta i es forge una col·laboració i comunicació fluida perquè els ciutadans no se senten marginats en l'execució d'aquest projecte”.

En definitiva, explica Obiol, “que Cabanes no sols tinga veu, sinó també vot en la materialització d'una planta que es preveu assentar a escassos metres del nostre terme municipal i que exercirà un innegable impacte visual a la nostra localitat”, ha conclòs la regidora.

Pujar