elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018

La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2018 - Traca Falla Barri d'Onda
  Burriana - Fallas 2018 - Traca Falla Barri d'Onda
  MÉS FOTOS
  La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018 - (foto 2)
  La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018 - (foto 3)
  La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018 - (foto 4)
  La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018 - (foto 5)
  La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018 - (foto 6)
  La traca anuncia a les representants de la Falla Barri d'Onda 2018 - (foto 7)

  La Falla Barri d'Onda ha donat inici al seu curs faller del 2018 amb el tradicional acte de la traca. Com en altres ocasions, la traca es va anar disparant a mesura que recollien a les falleres en una nit de juliol en què malgrat la calor, totes van aguantar perfectament.

  La passada vesprà, cap a les 18.00 hores, els membres de la comissió es van congregar al casal faller per anar a conèixer a les que seran les seues noves 14 representants. Una comitiva encapçalada per la comissió gestora que va recollir per aquest ordre a Valeria, David, Andrea, Ángela, Aitana, Carme, Claudia, Naiara, Lara, Rocío, Lucía, Neus, Sara i Silvia.

  L'acte va començar una mica més tard, a les 21:30 hores, les primeres a ser anunciades en societat van ser les nou xiquetes que compondran la Cort d'Honor Infantil, que seran acompanyades pels presidents infantils al llarg de l'any. A continuació, la comissió es va desplaçar fins als domicilis de les tres joves que compondran la Cort d'Honor Major.

  En el cistell només quedaven dos traques, guardades per nomenar les Fallera Major i Infantil del Barri d'Onda del 2018. Sara, la més jove i Sílvia seran les representants de la seua falla aquest 2018, pletòriques van gaudir d'una nit d'estiu màgica a la Llar Fallera.

  Una volta recollides les que seran les protagonistes del pròxim curs faller, els membres de la comissió van sopar i van saltar a la pista de ball, en una festa amenitzada per Carlos Isach que va començar a les 00:00 però es va allargar fins a altes hores de la matinada.

  Pujar