29 d’octubre de 2020 29/10/20

El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes

Temporal a Burriana
Temporal a Burriana
  MÉS FOTOS
  El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 2)
  El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 3)
  El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 4)
  El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 5)
  El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 6)

  El temporal ha passat aquest dimecres per Burriana i amb menys força, afortunadament, del que s'havia previst. Malgrat algun moment de pluges torrencials -s'han arribat a superar els 11,2 litres per metre quadrat en tan sols deu minuts-, de fortes ratxes de vent o de temporal marítim, la jornada ha transcorregut amb una normalitat en general i no s'han registrat incidents destacats.

  Així, al migdia sí ha plogut amb força i de fet s'han inundat momentàniament algunes zones ja que els embornals i embornals no podien absorbir tal quantitat d'aigua. Imatges que ha recollit elperiodic.com en punts com en el Pla o en la plaça de la Generalitat Valenciana. Tampoc deixava a ningú indiferent el preciós i imponent paisatge que véiem en la zona de la platja, amb ones que superaven els tres metres, tal com s'observa en el vídeo.

  L'Ajuntament havia suspés les classes per a aquest dimecres a causa de la previsió i l'alerta taronja. A més, la pluja també ha obligat a suspendre els actes taurins i a traslladar d'ubicació l'actuació dels DJs prevista per a aquest dimecres a la nit en l'en l'antic IES Llombai.

  Dijous de treva

  Per a aquest dijous es desactiva l'alarma i sembla que la pluja ens dóna un respir. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia, la probabilitat que es produïsquen ruixats és molt baixa, a penes d'un 5% (un 15% a primeres hores del dia).

  Però el divendres tornen les pluges i podrien quedar-se fins dimarts que ve. Una situació que podria obligar a suspendre més actes de les festes de la Misericòrdia, en el seu últim cap de setmana de celebració.

  Pujar