17 de setembre de 2019 17/9/19

El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes

Temporal a Burriana
Temporal a Burriana
MÉS FOTOS
El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 2)
El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 3)
El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 4)
El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 5)
El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes - (foto 6)

El temporal ha passat aquest dimecres per Burriana i amb menys força, afortunadament, del que s'havia previst. Malgrat algun moment de pluges torrencials -s'han arribat a superar els 11,2 litres per metre quadrat en tan sols deu minuts-, de fortes ratxes de vent o de temporal marítim, la jornada ha transcorregut amb una normalitat en general i no s'han registrat incidents destacats.

Així, al migdia sí ha plogut amb força i de fet s'han inundat momentàniament algunes zones ja que els embornals i embornals no podien absorbir tal quantitat d'aigua. Imatges que ha recollit elperiodic.com en punts com en el Pla o en la plaça de la Generalitat Valenciana. Tampoc deixava a ningú indiferent el preciós i imponent paisatge que véiem en la zona de la platja, amb ones que superaven els tres metres, tal com s'observa en el vídeo.

L'Ajuntament havia suspés les classes per a aquest dimecres a causa de la previsió i l'alerta taronja. A més, la pluja també ha obligat a suspendre els actes taurins i a traslladar d'ubicació l'actuació dels DJs prevista per a aquest dimecres a la nit en l'en l'antic IES Llombai.

Dijous de treva

Per a aquest dijous es desactiva l'alarma i sembla que la pluja ens dóna un respir. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia, la probabilitat que es produïsquen ruixats és molt baixa, a penes d'un 5% (un 15% a primeres hores del dia).

Però el divendres tornen les pluges i podrien quedar-se fins dimarts que ve. Una situació que podria obligar a suspendre més actes de les festes de la Misericòrdia, en el seu últim cap de setmana de celebració.

ocultar
El temporal passa per Burriana sense causar greus incidents encara que obliga a suspendre els actes
Pujar