22 de gener de 2021 22/1/21

PP: "El tancament del centre de salut del Port provoca queixes entre els veïns de Burriana"

PP: "El tancament del centre de salut del Port provoca queixes entre els veïns de Burriana" - (foto 1)
  • Els residents són reassignats al Grau i el PP planteja habilitar un transport que enllace la Serratella i el Port amb el Grau per a facilitar l'accés a la gent gran

MÉS FOTOS
PP: "El tancament del centre de salut del Port provoca queixes entre els veïns de Burriana" - (foto 2)

El tancament del centre de salut del Port de Burriana ha provocat que centenars de veïns que rebien assistència en aquestes instal·lacions mèdiques hagen de desplaçar-se ara al centre de salut del Grau. La situació ha derivat en queixes entre els ciutadans, especialment entre els més majors, per les dificultats a l'hora de desplaçar-se fins a aquest altre centre mèdic.

Des del Partit Popular de Burriana han instat al PSPV a reobrir el servei en els centres mèdics que van tancar fa tres mesos. “És necessari anar recuperant la normalitat amb les màximes garanties sanitàries per als professionals i pacients”, ha explicat Consuelo Suay, regidora del PP a Burriana.

A escassos dies que s'alce el decret d'estat d'alarma i es recuperen les llibertats, “serveis vitals com els centres mèdics haurien de reactivar-se amb els protocols exigits”. En aquest sentit, si el PSPV es nega a fer-ho, l'opció “és habilitar serveis que faciliten l'accés a aquestes prestacions, i creiem que una mesura oportuna i útil seria habilitar un servei de transport que connectara amb aquest consultori”.

Aquesta ruta, tal com proposa Suay, enllaçaria Serratella i Port amb el Grau, connectant als veïns d'aquests sectors amb el centre de salut del Grau. “Seria una proposta útil que molts veïns ja ens han plantejat”. Una altra opció, explica Suay, “seria habilitar un espai pròxim al centre de salut del Port per a garantir l'assistència als pacients amb les degudes mesures de protecció”.

Des del PP reclamen al PSPV que habilite solucions. “Som conscients que aquesta crisi sanitària ha provocat molts canvis i és prioritari preservar la protecció dels nostres veïns. No obstant això, no per això hem de tancar prestacions que aplicant els deguts protocols podrien estar en funcionament per a donar la deguda cobertura als ciutadans”.

Pujar