23 de setembre de 2020 23/9/20

Els socialistes de Burriana tanquen la campanya electoral envoltats d'afiliats i simpatitzants

Els socialistes de Burriana tanquen la campanya electoral envoltats d'afiliats i simpatitzants - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Borriana - Clausura campanya PSOE
  Borriana - Clausura campanya PSOE
  MÉS FOTOS
  Els socialistes de Burriana tanquen la campanya electoral envoltats d'afiliats i simpatitzants - (foto 2)
  Els socialistes de Burriana tanquen la campanya electoral envoltats d'afiliats i simpatitzants - (foto 3)
  Els socialistes de Burriana tanquen la campanya electoral envoltats d'afiliats i simpatitzants - (foto 4)

  La pluja no ha impedit que la seu del PSPV-PSOE s'omplira de nombrosos militants i simpatitzants per a abrigallar a l'alcaldessa de Burriana i candidata a la reelecció, Dt. Josep Safont, i els membres de la seua llista.

  Durant l'acte s'han projectat els vídeos que han circulat per les xarxes socials i altres mitjans aquests vaig donaŕas, i s'han exposat plans i gràfics d'alguns dels projectes que els socialistes volen dur a terme a Burriana en la pròxima legislatura, com el nou edifici polifuncional del Port i la Llar Fallera.

  El Secretari General de l'agrupació, Vicente Aparisi, ha agraït a tots la seua assistència afirmant que “hem fet una bona campanya i, sens dubte, tenim a la millor candidata... i estem convençuts que Maria Josep agrada més a tota Burriana”.

  Per part seua, Safont ha incidit que “aquesta campanya ha sigut la continuació de les nostres maneres de fer durant tota la legislatura: de proximitat, amb la gent, de la teua a la teua, i hem volgut finalitzar precisament de la mateixa forma, sense una altra pretensió que fer pedagogiia del bon treball que hem fet i de com volem que siga la Burriana del segle XXI”.

  La militància i els simpatitzants han victorejat en repetides ocasions a Maria Josep Safont, la cride de “m’agrada més”, mentre la seua candidata ha finalitzat manifestant que “tot això sols té un sentit: continuar transformant (des de l'honradesa, la transparència i el treball) a Burriana perquè cada vegada siga més la ciutat que tots volem, amable, accessible, moderna, sostenible i en la qual tots puguem gaudir i viure en pau”.

  Pots llegir la columna d'opinió de Javier Gual i la seua reflexió sobre la campanya electoral ACÍ.

  Pujar