31 d’octubre de 2020 31/10/20

Safont: “La situació de Burriana és millor que la d'altres municipis de la província”

Safont: “La situació de Burriana és millor que la d'altres municipis de la província” - (foto 1)
  • L'alcaldessa agraeix a les famílies l'esforç realitzat durant els primers dies de la volta al col·le

Des que arrancara el mes de setembre, fa ja 18 dies, la localitat castellonenca de Borriana ha sumat 22 nous positius, segons les xifres que maneja en aquests moments l'Ajuntament. Malgrat això, celebren l'evolució que està tenint la pandèmia del coronavirus en el municipi i agraeixen l'esforç que estan realitzant tots els veïns.

“La situació de Borriana és millor que la d'altres municipis de la província” ha apuntat aquest divendres l'alcaldessa, María Josep Safont, durant una trobada amb els mitjans de comunicació, en el qual a més ha reconegut falta d'interlocució oficial per part de Salut Pública, encara que sí que existeix extraoficialment.

Una falta de comunicació que radica en la falta de resposta per part de la conselleria a les cartes que Safont els està fent arribar des d'abans d'estiu: “Ahir vaig remetre una nova carta a Salut Pública demanant que contesten als escrits de juny i juliol, que estan encara sense resposta”. En aquests escrits, l'alcaldessa sol·licita informació precisa sobre la situació sanitària de Borriana.

Balanç de la volta al col·le

Aquest divendres, la primera edil també ha volgut llançar un missatge d'agraïment a les famílies i als cossos directius dels col·legis de la localitat pel seu esforç durant l'inici del nou curs escolar.

De manera general, Safont ha considerat que la volta a les aules s'ha realitzat “amb normalitat, encara que alterat en algun moment concret sobretot en les entrades i eixides”. Xicotets problemes que els centres han anat solucionant conforme han avançat els dies.

Finalment, respecte al positiu detectat a mitjan aquesta setmana l'alcaldessa ha explicat que es tracta d'un cas aïllat i recordat que “el cent per cent de la seguretat sanitària és impossible”. A més, ha explicat que el regidor d'Educació ha estat en tot moment en contacte amb el centre per a conéixer com evolucionava el positiu.

Pujar