elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments

'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments
  Galeria de fotos
  Burriana - "Robin" - Musical IES Llombai
  Burriana - "Robin" - Musical IES Llombai
  MÉS FOTOS
  'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments - (foto 2)
  'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments - (foto 3)
  'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments - (foto 4)
  'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments - (foto 5)
  'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments - (foto 6)
  'Robin' el musical de l'IES Llombai de Borriana finalitza la seua última sessió entre aplaudiments - (foto 7)

  El treball i la convivència de tot un any ha culminat avui, diumenge 30 d'abril, amb l'última de les tres sessions de l'adaptació del musical "Robin". Una obra que ha realitzat tant la direcció del centre IES Llombai de Borriana com tot l'alumnat i exalumnat participant d'entre 12 i 25 anys, i que ha posat hui el punt final després de la seva última sessió al Teatre Payà aquest cap de setmana.

  Després de la presentació realitzada al centre fa dues setmanes, els nervis i les ganes d'estrenarse a l'escenari del teatre borrianenc eren notables entre els joves artistes que formen part del Grup de Teatre de l'IES Llombai. Però després d'aquest cap de setmana frenètic, en què l'estrena tenia lloc el divendres a les 22:00 hores, actors i actrius com Abel, Carlota, Mar o Javi, descansen ja a casa feliços, després d'haver rebut nombrosos aplaudiments merescuts.

  L'obra, basada en el musical francès "Robin des Bois", amb gran èxit tant en taquilla com en la crítica es va estrenar el 2013, però ha estat la primera vegada que s'ha estrenat en espanyol i no només això, sinó que ha comptat amb lletres i guió inèdit, gràcies a la feina dels coordinadors del grup de teatre. Treballada a més dels caràcters i les actuacions, la música i la il·luminació que van convertir al Teatre Payà en un bosc on l'intrèpid, però un poc més adult, Robin Hood viu nombroses aventures de superació.

  Pares i amics han completat l'aforament del teatre les tres sessions disposades per al divendres a les 22:00 hores, el dissabte 29 a la mateixa hora i diumenge 30 a les 18:00 hores. Entre els convidats a presenciar l'obra, el regidor de Cultura municipal, Vicent Granel, meravellat davant aquesta mostra d'art que surt a Borriana o Rosana Molés, que orgullosa del talent dels joves del seu centre ha aplaudit entre el públic. Però també hi ha hagut un moment per guardar dol i homenatjar a Álvaro, el petit de 13 anys, alumne del Llombai que va morir atropellat fa tan sols uns dies a l'Avinguda Cardenal Tarancón, un moment molt dur i emotiu que els pares del petit van agrair.

  Pujar