20 de gener de 2021 20/1/21

Un nou restaurant a Burriana convida a “submergir-te” en el món submarí

Un nou restaurant a Burriana convida a “submergir-te” en el món submarí - (foto 1)
  • El restaurant, cafeteria i bar Nautilus obri les seues portes aquest divendres en la plaça del Pla núm.4

Galeria de fotos
Burriana - Restaurant Nautilus
Burriana - Restaurant Nautilus
MÉS FOTOS
Un nou restaurant a Burriana convida a “submergir-te” en el món submarí - (foto 2)
Un nou restaurant a Burriana convida a “submergir-te” en el món submarí - (foto 3)
Un nou restaurant a Burriana convida a “submergir-te” en el món submarí - (foto 4)

Has llegit el llibre de Jules Verne ‘Vint mil llegües de viatge submarí’? Aquest divendres s'inaugura en ple centre de Burriana un nou local que et convida a submergir-te en aquesta història, com si entrares en un submarí: Nautilus. Situat en la plaça del Pla núm.4, aquest bar, restaurant i pub trenca amb el concepte tradicional per a oferir una aventura des del primer moment en el qual travessem les seues portes.

I ho aconsegueix amb els seus espais recreant la cabina de capità Nemo, la sala de màquines, les parets i les taules amb mapes nàutics de tot el món -també el de Burriana-, en definitiva una aventura submarina. El seu amo, Carlos Aparisi, explica que el local oferirà des de desdejunis, fins a esmorzars, passant per menjars, sopars i copes.

L'estrela de la cuina de Nautilus serà sens dubte el peix: “El nostre producte més preuat ve del mar, tota la vida m'he dedicat a la pesca i és això el que vull oferir, peix fresc i de qualitat. Encara que també tenim carns i tapes”, explica Carlos a elperiodic.com. Ell la seua parella, Jana Valouchová, es van inspirar en el futurisme del segle XIX i el món submarí per a idear el concepte.

Un altre dels aspectes que ho fan tan especial és que tota l'ambientació és irrepetible: “El disseny i muntatge de l'espai està fet entre tots els amics, som uns huit entre mecànics, mariners, artistes, pintors, cadascun amb el seu treball que ha aportat el seu granet d'arena. És impossible de reproduir en un altre lloc”.

Pujar