22 de gener de 2021 22/1/21

La Reina Fallera de Burriana, Elena Pastor, reuneix a totes les comissions en una divertida festa de disfresses

La Reina Fallera de Burriana, Elena Pastor, reuneix a totes les comissions en una divertida festa de disfresses - (foto 1)
  • L'avantsala del mes gran de les falles a Burriana va arribar en forma festa de disfresses

Galeria de fotos
Festa privada Falleres 2020 en Carnaval
Festa privada Falleres 2020 en Carnaval

Elena Pastor, Reina Fallera de Burriana per a les festes 2020, va celebrar el divendres a la nit acompanyada per la seua Cort d'Honor un divertit sopar i festa de disfresses a la qual van estar convidades les diferents Falleres Majors de les comissions i les seues respectives Corts.

La gran reunió faller que va servir com a precalfament per al mes gran d'actes va tindre lloc en el Restaurant el Caramit, on totes les falleres van anar arribant des de les 21.*30h amb les seues millors disfresses.

Els únics dos requisits necessaris per a poder assistir a aquesta trobada que ja s'ha convertit en tradició en l'agenda fallera eren: ser fallera i lluir el millor de les teues disfresses.

Una nit de divendres diferent que es converteix en l'avantsala a la gran programació d'actes fallers que tindran lloc en les pròximes setmanes.

 

MÉS FOTOS
La Reina Fallera de Burriana, Elena Pastor, reuneix a totes les comissions en una divertida festa de disfresses - (foto 2)
La Reina Fallera de Burriana, Elena Pastor, reuneix a totes les comissions en una divertida festa de disfresses - (foto 3)
La Reina Fallera de Burriana, Elena Pastor, reuneix a totes les comissions en una divertida festa de disfresses - (foto 4)
La Reina Fallera de Burriana, Elena Pastor, reuneix a totes les comissions en una divertida festa de disfresses - (foto 5)
Pujar